Manažerský a personální audit : skutečně znáte potenciál své firmy? - Navarová, Hana
Management audit je metoda, která vznikla poměrně nedávno, nicméně byla rychle akceptována mnoha moderními firmami. I v České republice prošlo auditem již několik desítek společností, od výrobních až po čistě obchodní. Co může tato metoda firmám přinést, jaké výsledky od ní lze očekávat? Tuto metodu lze stručně charakterizovat jako posouzení způsobilosti jednotlivých členů aktuálního manažerského týmu společnosti vzhledem k jejím cílům a úkolům a zahrnuje také vyhledávání a výběr pracovníků z podnikových vnitřních zdrojů.