Manažerské vzdělávání : nutnost, přežitek či luxus - Štěpánková, Jarmila
Ekonomika se zmítá v recesi, firmy mají starosti s vlastním přežitím, vzdělávání se mnohde ocitá na periférii. Vzdělávací společnost Pragoeduca v květnu 1999 pořádala setkání personalistů a manažerů firem, v nichž v předchozím roce realizovala Školu moderního českého managementu. Článek přináší základní myšlenky z diskuse.