Manažer - profesionál : klíč k úspěšné fúzi
Podnikovou sféru druhé poloviny 90. let zasáhla vlna megafúzí. Organizace z nejrůznějších oborů se spojují, aby vytvořily větší jednotky. Kdo získává a kdo ztrácí? Jak by ale především měli reagovat manažeři a jak zaměstnanci?