Management akvizice podniků - Pirožek, Petr, 1971-
Stále platí: neexistují špatné velkopodniky, existuje pouze špatný management. O moderních pojmech a trendech z oblasti teorie organizace - o akvizicích a fúzích, se dočtete v tomto článku. Shrnují se hlavní výhody a nevýhody a základní kroky v evropském i americkém modelu.