Máme šanci dohnat západ? - Plzeňský, Jiří (1996)
Neoptimistické názory na reálnost přiblížení české ekonomiky v nepříliš vzdálené budoucnosti úrovni ekonomik západních
Keywords: hospodářská politika; ekonomické prognózování; ekonomický vývoj; economic policy; economic forecasting; Česko; Czechia