Máme lék na léky? - Adámková, Alena (1996)
Rostoucí výdaje za léky v České republice - čím jsou způsobeny, jak ovlivňují poměry ve zdravotnictví, jak se promítají do fungování farmaceutického průmyslu. Nový zákon o léku.
Keywords: ekonomika zdravotnictví; léky; farmaceutický průmysl; medical economics; drugs; pharmaceutical industry; Česko; Czechia