Majetek podniku očima účetního - Šmíd, Milan, 1944- (1997)
Reakce na článek z Ekonoma č. 3/1997 - pohled na výklad pojmů vztahujících se k majetku podniku z účetní stránky
Keywords: rating podniků; podniková ekonomika; účetnictví; rating of business enterprises; managerial economics; accounting