Má perspektivu vývoz do SNS? - Korbel, Petr, 1961-
Ruská ekonomika se zvedla. České firmy však z toho těží jenom málo. Ruští podnikatelé nechápou, že si české firmy navzájem na ruském trhu konkurují, zatímco například Němci vystupují v jednotném bloku. Pokusí se naši podnikatelé využít nových příležitostí? Je tu například spousta nerostného bohatství, problémem je ale nedostatek hotovosti. Obchoduje především ten, kdo umí využít barter. Více se dozvíte z článku P. Korbela.