Linux : s podporou modrého obra - Kuhn, Thomas
Historická dohoda byla v těchto dnech podepsána v Berlíně: skoro láskyplně potřásl německý spolkový ministr vnitra Otto Schily rukou šéfovi německého IBM Erwinu Staudtovi. Ministr tak uzavřel s manažerem "modrého obra" dohodu, která by se mohla citelně dotknout softwarového giganta Microsoft. Podle smlouvy, která dosud nemá v Evropě obdoby, počítače ve všech německých úřadech budou moci být vybaveny operačním systémem Linux.