Likvidace firmy. IV. část, Ukončení likvidace - Vocel, Jan (2001)
Závěrečná část příspěvku o likvidaci společnosti se zabývá tím, co je nezbytné pro řádné ukončení likvidace společnosti. Jedná se především o uzavření účetnictví společnosti s tím, že pohledávky jsou vyřešeny a závazky uhrazeny. Nezbytné je rovněž, aby s předpokládaným výsledkem likvidace souhlasili majitelé společnosti. Více si přečtete v tomto závěrečném díle příspěvku.
Keywords: likvidace podniků; obchodní právo; obchodní rejstříky; úpadek podniku; liquidation; commercial law; trade registers; business failures