Likvidace firmy. - Vocel, Jan
Závěrečná část příspěvku o likvidaci společnosti se zabývá tím, co je nezbytné pro řádné ukončení likvidace společnosti. Jedná se především o uzavření účetnictví společnosti s tím, že pohledávky jsou vyřešeny a závazky uhrazeny. Nezbytné je rovněž, aby s předpokládaným výsledkem likvidace souhlasili majitelé společnosti. Více si přečtete v tomto závěrečném díle příspěvku.