Likvidace firmy. III. část, Likvidace v plném proudu - Vocel, Jan (2001)
V této části svého příspěvku se autor zabývá otázkami jako např. s kým je nutno v procesu likvidace jednat (finanční úřad, obchodní rejstřík, živnostenský úřad, zaměstnanci, správa sociálního pojištění a zdravotní pojišťovny, dlužníci, věřitelé a smluvní strany mající smlouvy s likvidovanou firmou..).
Keywords: zrušení a zánik společností; obchodní právo; podnikání; likvidace podniků; finanční úřady; živnostenské úřady; zdravotní pojišťovny; úpadek podniku; liquidation and deletion of companies; commercial law; business; liquidation; tax offices; trade licensing offices; health insurance companies; business failures