Likvidace firmy. I. část, Příprava a zahájení likvidace - Vocel, Jan (2001)
Záměrem autora tohoto článku je seznámit čtenáře s praxí při likvidaci firmy, a to podle příslušných ustanovení obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.). Jde o jeden z nejběžnějších způsobů, kterým můžeme ukončit podnikání.
Keywords: zrušení a zánik společností; obchodní právo; podnikání; likvidace podniků; liquidation and deletion of companies; commercial law; business; liquidation