Licenční smlouva k předmětům průmyslového vlastnictví - Marek, Karel, 1949-
Autor se zamýšlí nad funkcí licenčních smluv v rozvoji našeho hospodářství a rozebírá náležitosti licenční smlouvy z pohledu dikce obchodního zákoníku. V tomto kontextu zmiňuje příslušné způsoby ochrany práv průmyslového vlastnictví.