Letecká záchranná služba: patnáct let ve službě veřejnosti : rozhovor s plk. JUDr. Vladimírem Panenkou, ředitelem Letecké služby Policie ČR - Panenka, Vladimír
Z tohoto rozhovoru se dozvíte o počátcích Letecké záchranné služby v ČR, o tom jak si vede v současnosti, o integrovaném záchranném systému, o vybavení leteckou technikou (vrtulníky), je tu i krátké srovnání se zahraničím. Letecká záchranná služba v ČR jako služba veřejnosti - v oblasti dopravních nehod, pracovních úrazů, přírodních pohrom i dalších záchranných akcí - začínala před patnácti lety.