Lékaři : bílé pláště na vymření - Bohatová, Vladimíra
Jaká perspektiva nás čeká v oblasti zdravotnictví? Za lepším výdělkem se chystá téměř polovina českých zdravotníků. Přinese náš vstup do EU kolaps českého zdravotnictví? Článek přináší velmi zajímavé údaje a vzbuzuje - zejména u méně zdravé části naší populace - zajisté nedobré pocity.