Legisvakance v české legislativní praxi - Cvrček, František, 1956-
Tento článek je vytvořen na základě databází československých, českých i historických právních dokumentů budovaných v Ústavu státu a práva AV ČR, a to s cílem analyzovat naše vnitrostátní právní předpisy z hlediska pojmu "legisvakance" (tj. doba mezi platností a účinností právního předpisu).