Legislativní pravidla a legislativní proces. - Barák, Josef
Tato část je věnována otázce, kdy vláda zaujímá své stanovisko k iniciativním návrhům zákonů aj. právních předpisů předkládaných poslanci PS. Autor se věnuje též postupu návrhování a projednávání "nařízení vlády" a projednání návrhů vyhlášek ministerstev.