Leasing - podpora investic, nebo spotřeby? - Válek, Vratislav, 1945-; Pravda, Michal (1996)
Rozhovor s Ing. Vratislavem Válkem, CSc., předsedou Asociace českých leasingových společností na téma leasing - dosavadní vývoj, současné problémy, očekávání do budoucna.
Keywords: finance; finanční leasing; investice; leasing; finance; financial leasing; investments; leasing