Leasing - podpora investic, nebo spotřeby? - Válek, Vratislav, 1945-
Rozhovor s Ing. Vratislavem Válkem, CSc., předsedou Asociace českých leasingových společností na téma leasing - dosavadní vývoj, současné problémy, očekávání do budoucna.