Kvalita studia MBA v České republice - Malý, Milan, 1936-
Podle množství článků, které se objevují v českém tisku by se mohlo zdát, že význam studia MBA u nás je již odborné i laické veřejnosti dostatečně znám, ale praxe to nepotvrzuje. Z rozhovoru s prof. Ing. Milanem Malým, CSc. se dozvíte více o některých aspektech a zvláštnostech tohoto studia.