Kuponová privatizace : hraběcí rady západních expertů - Stiglitz, Joseph E., 1943-
Kritická stať předního světového ekonoma o vadách české kuponové privatizace a problematice změny systému vlastnických práv a též o nenaplněných očekáváních v oblasti změn v řízení a podnikatelském chování čs. podniků.