Krizový management není pro každého - Kurečková, Veronika, 1980-
Potenciálně úspěšné strategie i konkrétní dílčí postupy, které manažeři v situacích krize volí, se zásadně liší v závislosti na konkrétních podmínkách v konkrétních organizacích. Jejich výčtu by nestačila sebetlustší publikace. Přesto mají některé zásady krizového managementu obecnou platnost, jak shrnuje teorie a potvrzuje praxe krizového řízení. To je téma článku V. Brázdové.