Krizové řízení : být dobrý? Žádný problém! - Bautzová, Libuše, 1957-
Proč se podniky dostávají do krize? Jak se pozná, že ve firmě není něco v pořádku, i když navenek všechno vypadá dobře? Kde je třeba zakročit a jak? Článek L. Bautzové podává přehled několika příkladů úspěšného zvládání krize v podniku, úspěšného krizového managementu.