Kritizujete efektivně? : (jak lépe říkat špatné zprávy) - Manzoni, J. F. (2003)
Kritizovat chabou výkonnost podřízených či spolupracovníků je jedním z nejtěžších úkolů manažera. Rozhovor na toto téma může být velice nepříjemný a není divu, že se ho mnozí manažeři bojí. Zaujmete-li však k této činnosti otevřenější postoj, můžete se stát lepším šéfem a dostat z týmu mnohem lepší výkony. Autor článku ukazuje jak na to.
Keywords: hodnocení pracovníků; personální management; rating of employees; personnel management