Kritéria úspěšnosti firmy (diagnostický test) - Urban, Jan, 1953-
Mnoho firemních problémů je spojeno s podceněním významu lidských aspektů řízení. K tomu, aby se management mohl v této oblasti rychle orientovat a včas rozpoznat kritická místa, slouží v tomto článku předkládaný diagnostický test, vztahující se k deseti základním kritériím úspěšnosti firmy.