Kraj prochází obrovským rozvojem : rozhovor s ing. Stanislavem Juránkem hejtmanem Jihomoravského kraje - Juránek, Stanislav, 1956-
Rozhovor s hejtmanem Jihomoravského kraje o rozvoji kraje, o politice zaměstnanosti a trhu práce, o Programu obnovy venkova a rozvoji a zkvalitňování bydlení - zejména na venkově, o rozvoji turistického ruchu i o spolupráci se sousedními regiony, zvláště s krajem Vysočina.