Kouč pro top manažera
Nejvyšší šéf korporace (CEO) je často beznadějně sám s rostoucími nároky a nejistotami svého místa. Ale nemusí to tak být, je-li po ruce kouč. Může mu pomoci nabít se znovu energií a stát se ještě efektivnějším manažerem. Mnoho topmanažerů už potvrdilo výrazný růst schopnosti zvládat vysoké nároky své funkce díky spolupráci s koučem.