Korupce : z kapsy do kapsy - Shrbená, Jiřina, 1963- (2001)
Na téma korupce probíhala v Praze v letošním roce (2001) mezinárodní konference, které se účastnili představitelé vlád, soukromého sektoru, mezinárodních institucí (OECD, Světová banka, EBRD) a nevládních organizací. Přečtěte si názory na tuto problematiku, tak jak je zde vyslovili světoví politici a finančníci.
Keywords: globální problémy; ekonomická kriminalita; korupce; mezinárodní finance