Kontrola ve veřejné správě - Grossová, Marie
Stať autorky popisuje systém kontroly ve veřejné správě. Hovoří o správní kontrole, správním dozoru, kontrole soudní, kontrole Nejvyššího kontrolního úřadu, daňové a bankovní kontrole atd.