Konkurzní řízení a řízení konkurzu - Častorál, Zdeněk
V současné době se novelizuje zákon o konkurzu a vyrovnání. Diskutuje se k mnoha problémům souvisejícím s konkurzy, některé otázky však zůstávají stranou. K nim se vyslovuje autor tohoto příspěvku. Soustřeďuje se na odlišnost pojmů konkurzní řízení a řízení konkurzu a na problém podpory správce konkurzní podstaty.