Konkurzní řízení : cílem je uspokojení věřitelů - Modlitbová, Věra
Ministerstvo spravedlnosti připravuje v pořadí již dvacátou novelu zákona o konkurzu a vyrovnání. Seriózní a skutečnosti odpovídající analýzu "úspěšnosti" právní úpravy úpadkového práva však dosud nikdo neprovedl. Každý další necitlivý zásah do právních předpisů přitom přinese pouze další komplikace při nalézání optimálních řešení krizových stavů v ekonomice a v neposlední řadě připraví daňové poplatníky o další finanční prostředky.