Konkurz a věřitelé - Kozák, Jan, 1970 prosinec 11.-
Problematika konkurzů je v současné době stále aktuálnější a velmi diskutovaná. Můžeme ovšem tvrdit, že veřejnost má o konkurzu dostatek informací? Z tohoto článku soudce krajského soudu v Brně si uděláte o této problematice bližší představu.