Konkurenceschopnost českých podniků - Dedouchová, Marcela, 1943-
V České republice je řada úspěšných podniků. Jaké jsou základní znaky jejich konkurenceschopnosti? Co jim umožňuje obstát na domácím, ale i evropském a celosvětovém trhu? Tento příspěvek seznamuje čtenáře se závěry dotazníkového průzkumu, který v dané oblasti provedli pracovníci fakulty podnikohospodářské VŠE v Praze.