Konkurence a spolupráce firem v teorii a praxi - Švarcová, Jena, 1963-
Autorka rozebírá ekonomický pojem konkurence a také spolupráce z hlediska ekonomické teorie a v druhé části nabízí i konkrétní přístupy k možnostem rozhodování firem o spolupráci či konkurenci s jinými tržními subjekty.