Konec chaosu, počátek řádu - Ježek, Tomáš, 1940-2017; Klvačová, Eva, 1943-2010 (1997)
Rozhovor s Tomášem Ježkem o českém kapitálovém trhu
Keywords: kapitálové trhy; obchodování s cennými papíry; capital market; securities trading; Česko; Czechia