Koncepce správního soudnictví : přezkoumávání rozhodnutí - Nesnídal, Jiří, 1939-
Současná právní úprava správního soudnictví v ČR neodpovídá požadavkům doby. Až dosud se o reformě tohoto důležitého článku soudní soustavy pouze hovořilo. Nyní předložila vláda Parlamentu materiál, v němž navrhuje varianty řešení tohoto problému a koncepce vychází z evropských norem.