Koncepce bytové politiky - Česko. Ministerstvo pro místní rozvoj (2000)
Tento materiál prezentuje koncepci bytové politiky ČR jak byla sestavena Ministerstvem pro místní rozvoj České republiky.
Středová příloha časopisu Veřejná správa
Keywords: bytová politika; bytové hospodářství; bydlení; housing policy; economics of housing; housing; Česko; Czechia