Komunikujete efektivně? - McGuigan, R.
Komunikace je jeden z nejúčinnějších nástrojů, který mají vedoucí pracovníci k dispozici. Bohužel mnozí manažeři nekomunikují se svými týmy, jak by měli. Výsledkem bývá, že produktivita klesá, plýtvá se cennými zdroji a pracovní morálka upadá. Jak tedy na to?