Komplexný pohľad na konkurenčnú výhodu - Juriková, Benita
Konkurenční výhoda je mnohosložkový, vícevrstevný, dynamický a komplementární fenomén. Cílem tohoto příspěvku bylo prezentovat analýzu vnitřní struktury konkurenční výhody podle metody VRIO (value, rareness, imitability, organisation), a to s ohledem na slovenské podniky.