Kolize daňového a trestního řízení v platné právní úpravě - Šustr, Aleš
Obecným problémem současné doby, který je stále více diskutován a který se stává stále více znepokojujícím jevem majícím výrazný negativní vliv na ekonomickou situaci ve státě je neplacení daní a tzv. daňové úniky. Nejedná se o nevýznamnou záležitost, naopak projevuje se ve významném snižování příjmů státního rozpočtu. Více se dočtete v článku autorů Šustra a Karafiáta.