Kolik bude banky stát měnová unie? - Tomášek, Michal, 1963-
Výhody a nevýhody třetí fáze měnové unie a přechod na jednotnou měnu. Nerovné postavení komerčních bank v zóně euroměny a komerčních bank mimo tuto zónu, adaptační náklady komerčních bank a ztráty komparativních dohod.