Kolektivní vyjednávání : i stávkovat se musí umět - Bohatová, Vladimíra
Jak je to s využíváním práva na stávku podle ústavy a jaká jsou pravidla hry u kolektivního vyjednávání? To je obsahem tohoto článku.