Knihovny - nové informační médium - Streit, Vincenc, 1942- (2002)
Článek se zabývá postavením knihoven v informačním řetězci, jejich financováním, příhraniční spoluprací (euroregion Egrensis, euroregion NISA) a dalšími souvisejícími otázkami.
Keywords: knihovny; informační střediska; financování knihoven; činnost knihoven; libraries; information centers; financing of libraries; activities of libraries