Klíčové otázky kariéry : (P.F. Drucker radí, jak se odlišit od průměru) - Drucker, Peter Ferdinand, 1909-2005
Organizace, podobně jako lidé, mají své hodnoty. Má-li člověk v organizaci efektivně působit, musí být jeho osobní hodnoty slučitelné s hodnotami organizace. To neznamená, že musí být zcela shodné. Musí však být blízké, aby byla možná koexistence. Jinak bude člověk frustrován a nebude mít náležité výsledky.