Kdy zvolit full service neboli komplexní outsourcing - Rákosník, Petr
Outsourcing patří v ČR spíše k méně známým trendům podnikové organizace, i když v posledních letech počet společností, které se pro outsourcing (zajišťování prací či služeb mimo vlastní firmu externími zdroji) rozhodly, narůstá. Jeho speciální variantou je komplexní outsourcing, nazývaný též full service. Článek objasňuje jeho hlavní rysy a dává odpověď na otázku z titulku.