Kdo bude určovat rychlost evropské integrace? - Žižka, Jan, 1943- (1996)
Poznatky z mezivládní konference EU v Turíně - kdo by měl určovat rychlost integrace v EU. Mají ti rychlejší čekat na pomalejší, nebo se od nich dočasně odpoutat a věřit, že časem se tempo opět srovná? Jaké výhody a nevýhody by přinesl program vícerychlostní Evropy.
Keywords: evropská integrace