Kde nás "strategie tlačí" : (nedostatky strategického řízení v českých podnicích) - Souček, Zdeněk, 1932-2023 (1999)
Zkušenosti získané v posledních letech v poradenské praxi umožňují autorovi statě zhodnotit nedostatky, které se projevují v českých podnicích v oblasti strategického řízení. Shrnuje je jednou větou: jde o zásadní nepochopení klíčového významu strategie a strategického řízení a z toho vyplývající neduhy českého managementu.
Keywords: strategický management; podnikový management; strategic planning; industrial management; Česko; Czechia