Katastr má nový zákon - Kuba, Bohumil (2000)
Tento článek si klade za cíl poskytnout čtenářům soubornou informaci o nových ustanoveních novely katastrálního zákona. Novinkou má být umožnění dálkového přístupu k datům katastru nemovitostí pomocí počítačové sítě.
Keywords: katastr nemovitostí; informační technologie; nemovitosti; cadastres; information technology; real property