Kapitálový trh firmám nevoní
Společnosti a firmy působící v ČR většinou financují své investice prostřednictvím vlastních zdrojů, úvěrů, ale i prostřednictvím leasingu. Jaký je jejich přístup k možnostem financování s využitím kapitálového trhu, to uvádí tento článek.